Characteristics
France, The Loire Valley

Country

White, dry

Wine type

Secondary

Body

Muscadet (Melon de Bourgogne)

Grape sort

12%

Fortress of wine

8–10 °С

Feed temperature

"Chateau des Templiers" Muscadet Sevre et Maine AOC Sur Lie

"Chateau des Templiers" Muscadet Sevre et Maine AOC Sur Lie

"Шато де Тамплие" Мюскаде Севр э Мэн Сюр Ли
Оценить вино
Оцените винную карту
Вам понравилось вино?
Отправить отзыв
Спасибо за отзыв!
Закрыть

Vintage

Volume

3 900 0.75
3 900 0.75
About wine
Taste characteristics
About manufacturer
Taste combinations

Professionals recommended to serve the wine as an aperitif, as well as fish, clams, oysters and fresh cheeses.

parallax-item
parallax-item
parallax-item

Intense aroma of wine reveals hints of white flowers, fruits and minerals. The wine shows a clean, fresh taste with hints of lemon, minerals and white flowers, with a pleasant acidity and a harmonious finish.

France The Loire Valley

Винодельческое хозяйство Les Caves de la Loire было основано в 1951 году в городке Bressac, в самом сердце Анжуйского региона. На протяжении 60 лет виноделы оттачивали свое мастерство, улучшая качество продукции из года в год. На виноградниках применяются органические методы возделывания лозы, винзавод оснащен современным оборудованием. Весь процесс производства строго контролируется специалистами.

About wine

Taste combinations

Professionals recommended to serve the wine as an aperitif, as well as fish, clams, oysters and fresh cheeses.

Taste characteristics

parallax-item
parallax-item
parallax-item

Intense aroma of wine reveals hints of white flowers, fruits and minerals. The wine shows a clean, fresh taste with hints of lemon, minerals and white flowers, with a pleasant acidity and a harmonious finish.

About manufacturer

France The Loire Valley

Винодельческое хозяйство Les Caves de la Loire было основано в 1951 году в городке Bressac, в самом сердце Анжуйского региона. На протяжении 60 лет виноделы оттачивали свое мастерство, улучшая качество продукции из года в год. На виноградниках применяются органические методы возделывания лозы, винзавод оснащен современным оборудованием. Весь процесс производства строго контролируется специалистами.